Nu e normal. E doar cel mai comun

Sunt Ștefania Horvath,
o fostă sportivă de performanță mulțumitoare pentru sănătatea bună pe care o am
și în prezent Asociat Independent USANA.

Undeva după 40 de ani am realizat că mă dureau umerii, genunchii, dar mai ales coloana vertebrală. Am crezut că e normal ca odată cu înaintarea în vârstă, pe la 40-50 de ani să înceapă să ne „scârțâie” toate încheieturile, junghiuri, ba într-o parte, ba în alta. Toată lumea zice că e normal, e vârsta… Dar, nu e așa! Nu e normal. E doar cel mai comun! Majoritatea din cauza stilului de viață am ajuns așa. Nu-ți mai spun că eram tot timpul obosită, deoarece nici noaptea nu mă odihneam din cauza durerilor.

După 8 ore de muncă la birou eram înțepenită, cu greu mă mai puteam îndrepta. Am început să mă îngrijorez pentru următorii ani pe care îi mai am de trăit. Nu vedeam cu ochi buni o viața cu astfel de dureri și mi-am căutat medicul specialist. Mi-a dat să fac fizioterapie, tot felul de medicamente, dar totul ținea până se termina efectul analgezicelor. Atunci m-am îngrijorat și pentru sănătatea stomacului și a ficatului. În paralel am folosit, ani la rând, suplimente de la o companie care vinde și în orașul nostru, dar nu am găsit ajutorul de care aveam nevoie.

Într-o bună zi am fost invitată la o prezentare unde s-a vorbit despre suplimente cu regenerare celulară. Acolo am văzut pe cineva care chiar a fost ajutat în problemele lui foarte grave cu genunchii. M-a impresionat povestea lui și bucuria cu care vorbea despre felul cum l-au ajutat suplimentele acelea. Atunci mi-am zis că trebuie neapărat să le încerc. M-am gândit că nu am nimic de pierdut. Întrevedeam un ajutor și pentru mine.

Plină de speranță mi-am făcut un cont pe site, la care am primit link, și am comandat un protocol complet. Abia am așteptat să le primesc. Spre bucuria mea, am descoperit îmbunătățiri foarte repede, chiar de la o zi la alta! Simțeam, acum pot să îți spun, că organismul meu avea nevoie de hrană, de vitaminele și mineralele pe care i le dădeam.

E atât de bine să poți în sfârșit să dormi și să te odihnești, să nu te mai trezești de fiecare dată din cauza durerilor.

Sigur că mi-am făcut și temele, am căutat dovezi despre cercetătorul care a descoperit ce trebuie să conțină multivitaminele ca să dea celulelor organismului hrana de care au nevoie, iar noi nu o putem lua din altă parte, datorită poluării existente.

Am aflat că e Dr. Myron Wentz, microbiolog și imunolog și că de-a lungul anilor el și Compania sa au primit foarte multe premii pe știința din suplimentele pe care le produc, printre care, în 2007, Premiul Albert Einstein – echivalentul premiului Nobel pentru știință. Sunt multe dovezi care ne arată că aceste suplimente sunt cele mai bune.

„E mai bine să previi decât să tratezi”, nu-i așa?
Nu e nevoie să fii bolnav ca să iei suplimente alimentare.

M-am simțit din ce în ce mai bine și, bineînțeles că nu am putut să tac! Am început să le spun și celor dragi despre aceste minunate suplimente. Mi-a fost foarte ușor să spun mai departe pentru că se și vedea pe mine că eram altfel.

Și, prietenii mei, care au avut încredere în mine și au vrut să încerce la randul lor suplimentele, m-au rugat imediat să îi ajut să-și procure protocoalele. Sunt mulțumiți și fericiți. Sunt bucuroasă că nu mulți au avut probleme de sănătate, cei mai mulți vor să facă prevenție.

Sportul este foarte bun pentru corpul nostru, dar să nu uităm că trebuie să îi dăm corpului nostru hrana de care are nevoie pentru celule! Să nu îl forțăm fără a-l ajuta cu suplimente de cea mai bună calitate! Iar odată cu înaintarea în vârstă, este obligatoriu să luăm suplimente!

Sunt încrezătoare că și în următorii ani aceste suplimente îmi vor face din ce în ce mai bine, continui să le folosesc zilnic, îmi vor hrăni, proteja și reînnoi celulele corpului meu astfel încât să mă pot bucura în fiecare zi de viața pe care mi-o doresc.

Având în vedere povestea mea, îți arăt și ție unde găsești suplimentele acestea minunate cu regenerare celulară și pe care ți le recomand.

Trebuie doar să urmezi link-ul de mai jos. Poți să citești în dreptul fiecărui produs ce face pentru corpul tău.

Fă-ți un cont acolo (așa ca la Emag sau Cora, Librex etc), ca să obții și reducerea de 10%, așa cum le cumpăr și eu. Deloc greu.

Cu sinceritate,
Ștefania Horvath
Asociat Independent USANA


P.S. Nu ai Nimic de Pierdut. Urmează Link-ul și Bucură-te de Tot Ce Îți Oferă Aceste Suplimente! http://stefania.usana.com

Dr. Myron Wentz – USANA’S FOUNDER

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s