MOTIVAȚIONAL 1

”Singura persoană care ești menită să devii este cea care decizi tu să fii.”
Ralph Waldo Emerson

Fără îndoială, în fiecare moment, suntem rezultatul multor influențe și experiențe de viață – locul unde am crescut, școala pe care am urmat-o, structura familiei noastre, relațiile noastre, situațiile profesionale, interacțiunea cu șefii, colegii și prietenii noștri etc.

Cu toate acestea, toate aceste experiențe și influențe de viață nu definesc cine trebuie să fim și nici cine vom fi în viitor – această responsabilitate revine fiecăruia dintre noi.

Persoana care vom fi este rezultatul unui complex de factori, de la acțiunile, comportamentele și valorile personale, la obiectivele pe care ni le stabilim și pașii pe care îi facem pentru a le atinge, investind timp și manifestând concentrare, angajament și o mentalitate pozitivă.

Destinul tău depinde de tine – tu cel de azi și trecutul tău nu decid persoana care vei fi în viitor. Astăzi, tu poți decide cine ești menit să fii, persoana care dorești să fii în lume și, cu fiecare decizie pe care o iei și fiecare acțiune pe care o faci, zi de zi, an de an, vei manifesta tot mai mult în realitate acea persoană.

Să aveți o săptămână minunată!

2 gânduri despre „MOTIVAȚIONAL 1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s