Uniuni fără lege!

Circulă pe WhatsApp un VIRAL:
„* GAY MARRIAGE ESTE ANULAT. *
* STRASBOURG, FRANȚA. * – * Cea mai importantă instanță pentru drepturile omului din lume a declarat în unanimitate că „nu există nici un drept la căsătoria homosexualilor”. Cei 47 de judecători din cele 47 de țări ale Consiliului Europei, care alcătuiesc inima Curții de la Strasbourg * (instanța de cele mai importante drepturi ale omului din lume), * au emis o declarație de mare importanță, care a fost și este surprinzător dezactivat pentru progresivismul informațional și zona sa de influență.
De fapt, * în unanimitate, toți 47 de judecători, * au aprobat verdictul care spune că „nu există nici un drept la căsătoria homosexualilor”.  – Avizul sa bazat pe un număr nesfârșit de considerații filosofice și antropologice bazate pe ordinea naturală, bunul simț, rapoartele științifice și, bineînțeles, legea pozitivă. – În această din urmă hotărâre sa bazat în principal pe * Articolul nr 12 din Convenția europeană a drepturilor omului. * Acest articol este echivalent cu articolele tratatelor privind drepturile omului, ca și în cazul 17 al Pactului de San Jose și Nr. 23 din Pactul internațional privind drepturile civile și politice. În rezoluția istorică și nimic pe scară largă, Tribunalul că noțiunea de familie include nu numai * „conceptul tradițional al căsătoriei, și anume unirea dintre un bărbat și o femeie“ , de asemenea, a spus că nu ar trebui să fie impusă obligația guvernelor de a deschide căsătoria cu persoane de același sex.” În ceea ce privește principiul nediscriminării, Curtea a adăugat, de asemenea, * că nu există nici o astfel de discriminare, deoarece * * „Statele sunt libere să rezerve căsătoria doar cuplurilor heterosexuale.“ * Acest tip de știri, trebuie să-l răspândim, pentru că vor fi cei care nu vor ca oamenii să afle. LET’S VIRAL! *”

Ion Coja spune că ”mesajului nu este de actualitate decât în măsura în care mediile noastre de informare n-au suflat nimic nici în 2012 și nici în 2016 când, într-adevăr, în doua cauze distincte, Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strassbourg a categorisit căsătoriile între persoane de același sex ca nefăcând parte din drepturile omului și a precizat că statele membre ale UE nu sunt obligate să garanteze un astfel de drept pentru cetățenii lor. Să nu uităm că inclusiv ONU a adoptat o poziție similară în urmă cu câteva luni și să îndrăznim să fim mai vocali în împrejurările când curlesbiștii nu-și văd în liniște de meteahna lor…”

CEDO, cea mai importantă instanță pentru drepturile omului din lume a declarat în unanimitate că „nu există nici un drept la căsătoria homosexualilor”.
Cei 47 de judecători din cele 47 de țări ale Consiliului Europei, care alcătuiesc inima Curții de la Strasbourg, au emis o declarație de mare importanță. În unanimitate, toți 47 de judecători, au aprobat verdictul care spune că „nu există nici un drept la căsătoria homosexualilor.
Avizul s-a bazat pe importante considerații filosofice și antropologice bazate pe ordinea naturală, bunul simț, rapoartele științifice și, bineînțeles, legea pozitivă. (În țara noastră nu au fost acceptate astfel de considerații în timpul dezbaterilor din campania pentru Referendum!)
Această hotărâre s-a bazat în principal pe Articolul 12 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului: „Începând cu vârsta stabilită prin lege, bărbatul și femeia au dreptul de a se căsători și de a întemeia o familie conform legislației naționale ce reglementează exercitarea acestui drept”.
În rezoluția istorică și nimic pe scară largă, Tribunalul arată că noțiunea de familie include nu numai „conceptul tradițional al căsătoriei, și anume unirea dintre un bărbat și o femeie“, ci și specificația că nu ar trebui să fie impusă obligația guvernelor de a deschide căsătoria cu persoane de același sex. „În ceea ce privește principiul nediscriminării, Curtea a adăugat, de asemenea, că nu există nici o astfel de discriminare, deoarece „statele sunt libere să rezerve căsătoria doar cuplurilor heterosexuale”.
Confirm autenticitatea ştirii. Sunt surprinsă că știrea este datată 9 iunie 2016! Iată, această decizie există de atâta vreme și până în prezent nu a ajuns la cunoştinţa opiniei publice. Într-adevăr, decizia stipulează că pretinsul drept la căsătorii între persoane de acelaşi sex nu este cuprins în drepturile omului, conform Cartei Europene a Drepturilor Omului, nici în baza articolului 8, referitor la dreptul de viaţă şi familie privată, nici în baza articolului 12, referitor la dreptul la căsătorie şi la întemeierea unei familii. Aceasta deoarece articolul 12 consfinţeşte conceptul tradiţional al căsătoriei, care este uniunea între un bărbat şi o femeie, astfel încât statele nu pot fi obligate să accepte căsătoriile între persoane de acelaşi sex.
Cele 47 de state membre ale Consiliului Europei au libertatea de a accepta fiecare în legislaţia lor căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Dar, extrem de important, nu pot fi obligate la aceasta de nicio instanţă mai mare, cum ar fi Uniunea Europeană!
De aceea, referendum-ul cerut de peste trei milioane de români trebuia să meargă mai departe, pentru a împiedica, CONSTITUŢIONAL, posibilitatea ca, la un moment dat, un parlament într-o anumită componenţă, să legifereze în România căsătoriile LGBT!

Referendumul a avut loc, dar n-a fost validat, prin neparticiparea numărului necesar de votanți la urne! Din această cauză vom mai avea mult de luptat pentru a ne apăra de ceea ce puteam rezolva cu un VOT!

Se pare că tinerii care se mai află în România, influențați de persoane, care odată s-au dovedit cu capul pe umeri, dar zilele trecute au devenit radiante pentru apărarea dorințelor comunității LGBT+ din România și din lume până la urmă, tinerii noștri așadar, au ignorat mesajele celor care care îi sfătuiau să se gândească la viitorul sănătos al lor și al omenirii. Tinerii noștri plecați la muncă în străinătate au fost masiv la vot tocmai pentru că prin țările în care sunt la muncă văd ce se întâmplă, ce înseamnă să deschizi un pic ușa LGBT+-iștilor.

Nu vă opriți! Insistențele lor sunt de actualitate și vor să intre în grădinițe și școli. Vor să-și facă mendrele în toate țările tulburate!

Iată încă câteva articole pe aceeași temă:
http://www.culturavietii.ro/2016/06/10/cedo-confirma-inexistenta-unui-drept-la-casatoria-intre-persoane-de-acelasi-sex/
http://www.culturavietii.ro/2014/11/11/drepturile-omului-acompaniaza-omul-nou-interviu-cu-gregor-puppinck/
http://www.culturavietii.ro/2015/05/15/uniunile-homosexuale-si-curtea-europeana-a-drepturilor-omului/
https://www.telegraph.co.uk/news/religion/9157029/Gay-marriage-is-not-a-human-right-according-to-European-ruling.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s