Votează „DA”!

La referendumul din 6-7 octombrie 2018 vom avea de răspuns cu DA sau NU la următoarea întrebare: „Sunteți de acord cu Legea de revizuire a Constituției adoptată de Parlament?”

  • Iar Legea de revizuire a Constituției prevede la

Art. I. – „Alineatul (1)  al articolului 48 din Constituția României, revizuită prin Legea nr. 429/2003, aprobată prin referendumul național organizat în zilele de 18-19 octombrie 2003 și republicată în Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 767 din 31 octombrie 2003, se modifică și va avea următorul cuprins: Articolul 48 * Familia * (1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”

 Art. II. – Revizuirea Constituției se supune aprobării prin referendum, organizat potrivit dispozițiilor art. 151 alin. (3) din Constituția României, republicată.

 Această lege a fost adoptată de Camera Deputaților și de Senat, cu respectarea prevederilor art. 151 alin. (1) din Constituția României, republicată.

Lege revizuire

  • Din această Lege se vede că la referendumul din 6-7 octombrie se supune la vot ARTICOLUL 48 alineatul 1, care definește întemeierea familiei, CĂSĂTORIA
  • Punând ștampila de vot pe căsuța „DA”, ești de acord ca în Constituția României, Art. 48 (1) să aibă formularea: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”
  • VOTEZĂ „DA”!

Voteaza DA

  • Arătăm că credem tot ceea ce e scris în Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia.

Dumnezeu să ne binecuvânteze!

Un gând despre „Votează „DA”!

Lasă un comentariu