Votează „DA”!

La referendumul din 6-7 octombrie 2018 vom avea de răspuns cu DA sau NU la următoarea întrebare: „Sunteți de acord cu Legea de revizuire a Constituției adoptată de Parlament?”

  • Iar Legea de revizuire a Constituției prevede la

Art. I. – „Alineatul (1)  al articolului 48 din Constituția României, revizuită prin Legea nr. 429/2003, aprobată prin referendumul național organizat în zilele de 18-19 octombrie 2003 și republicată în Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 767 din 31 octombrie 2003, se modifică și va avea următorul cuprins: Articolul 48 * Familia * (1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”

 Art. II. – Revizuirea Constituției se supune aprobării prin referendum, organizat potrivit dispozițiilor art. 151 alin. (3) din Constituția României, republicată.

 Această lege a fost adoptată de Camera Deputaților și de Senat, cu respectarea prevederilor art. 151 alin. (1) din Constituția României, republicată.

Lege revizuire

  • Din această Lege se vede că la referendumul din 6-7 octombrie se supune la vot ARTICOLUL 48 alineatul 1, care definește întemeierea familiei, CĂSĂTORIA
  • Punând ștampila de vot pe căsuța „DA”, ești de acord ca în Constituția României, Art. 48 (1) să aibă formularea: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”
  • VOTEZĂ „DA”!

Voteaza DA

  • Arătăm că credem tot ceea ce e scris în Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia.

Dumnezeu să ne binecuvânteze!

Reclame

Un gând despre „Votează „DA”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s