Prigonire

in rugaNu trebuie să te necăjești atât de tare că cineva de la muncă își bate joc de tine fiindcă ești pocăit! Dacă le-ai spus o dată, de două ori despre Hristos și ei nu vor să se întoarcă de la păcatul lor, tu nu mai ai ce le face. Poți doar să te mai rogi pentru ei, ca Dumnezeu să aibă milă de ei.

Nu cred că trebuie să-ți faci zilele amare tot spunându-le că nu e bine să facă ce fac și că trebuie să se pocăiască. Ei știu asta. Tu ești un exemplu pentru ei. Dacă te batjocoresc o fac pentru că te consideră altfel, și asta e bine.

Când te mai întreabă careva ceva legat de Biblie, întreabă-l de ce te întreabă? Doar ca să te necăjească, sau ca să învețe și el și să fie credincios? Pentru că dacă-i răspunzi la întrebare și el nu face ce-i spui se va face vinovat înaintea lui Dumnezeu că nu a făcut ce trebuia. A auzit Evanghelia și s-a împotrivit voii lui Dumnezeu, pe care tu i-ai arătat-o. Domnul să te binecuvânteze.

Acelora cărora le-ai mai vorbit, nu le mai spune nimic. Vorbește cu ei, de mâine începând, luminos, deschis și plin de dragostea lui Hristos, despre muncă și alte lucruri bune. Dacă aduc vorba despre religie spune-le că nu e de ei… că au religia lor de care nu vor să se lase, că așa ai înțeles, iar tu nu vrei să le schimbi religia, ci, ai vrut doar să le spui despre Isus Hristos, care-i poate face fericiți, acum și în etenitate.

Noi, creștinii, vom avea întotdeauna de suferit, dar numai dacă vom fi diferiți de lume.

Dumnezeu să fie cu noi și să ne ajute să fim lumină pentru cei din jurul nostru.

Ștefania

(foto google)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s