PREPARĂ-ȚI RAPID AROMATIZATORUL NATURAL

 

Cu toții ne dorim să intrăm în casă și să miroasă plăcut, curat și proaspăt. Aromatizatoarele chimice, cele cărora li se face reclamă la tot pasul, nu sunt cea mai sănătoasă soluție și nici cea mai ieftină, plus că pot provoca alergii.

Dacă alegi să îți prepari acasă propriul aromatizator nu vei avea parte doar de un miros plăcut, ci și gustos, pentru că vom folosi ingrediente și fructe din bucătăria ta. Ai jos mai multe variante marca perfect-ask.com:

  1. Varianta cu portocale, scorţişoară, cuişoare şi anason

Sunt perfecte pentru iarnă. Ai nevoie de o portocală tăiată rondele, o mână de cuișoare, batoane de scorțișoară și flori de anason. Așază-le cât mai estetic în borcan și apă.

 

2. Varianta cu lămâie, rozmarin şi vanilie

Taie rondele lămâile și pune-le într-un borcan peste care adaugi extract de vanilie (câteva picături) și crenguțe de rozmarin. Completează cu apă.

3. Varianta cu lămâie verde (lime), cimbru, mentă şi extract de vanilie

Taie lime-ul rondele, ca și la rețetele anterioare, adaugă câteva picături de extract de vanilie, câteva crenguţe de cimbru şi mentă, după care completează cu apă până la buza borcanului.

 4.Varianta cu portocală, ghimbir şi ulei de migdale
Așază într-un borcan portocalele tăiate rondele, împreună cu ghimbirul și uleiul de migdale. Adaugă apă până sus și bucură-te de aroma naturală.

5. Varianta cu nucşoară, frunză de dafin şi ace de conifere
Pune într-un borcan crenguţe de brad şi câteva frunze de dafin, dar frânge-le ușor în palmă ca aroma să fie mai puternică. Rade nucşoarele şi adăugă-le în borcan după care completează cu apă.

IMPORTANT! Toate aromele de mai sus trebuie încălzite dacă vrei să emită miros. Ca să scapi mai ușor le poți pune pe calorifer sau să folosești o flacără mică pentru a le încălzi. Garantează un miros plăcut și natural în cameră pentru 2 săptămâni.

Un articol foarte bun: http://www.obiectivonline.ro/nu-ti-mai-intoxica-locuinta-ci-prepara-ti-rapid-aromatizatorul-natural-care-iti-improspateaza-casa/

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s