Alegeri europarlamentare în România

Azi, de dimineață am găsit în e-mail un mesaj de la pastorul Gigi Cosman, și mă simt obligată să-l fac public, ținând cont de faptul că sunt întru totul de acord cu dumnealui.

Ne stă înainte o campanie europarlamentară, în care cei mai mulți care ne vor cere votul ca să-i „trimitem” la Bruxelles sunt departe de inima noastră prin prestația de până acum în politică, ne-au arătat, unii dintre ei de ce sunt în stare prin Parlamentul European și i-am mai văzut, unii dintre noi, pe la televiziuni, trăindu-și credința și vorbind deschis despre idealurile lor.

Redau mai jos textul primit și la care subscriu:

„Dragii mei
Poziţia mea şi a bisericii în care slujesc a fost constantă în a nu face propagandă electorală nici unui partid. Am considerat că acest lucru este bun pentru a nu crea o tensiune suplimentară între membri bisericii.

În contextul alegerilor parlamentare care vor avea loc în 25 mai, cred că ar fi o eroare şi o dovadă de iresponsabilitate dacă nu am susţine şi promova candidatura fratelui Peter Costea, independent (fără să fie membru în vreun partid), dar cetăţean al cerului şi fratele nostru în Hristos. Fratele Costea a avut un scurt cuvânt în adunare la noi şi a fost o bucurie să auzim o chemare la trăirea rolului pe care îl avem ca şi creştini în ţara în care trăim.

Se ştie că la asemenea alegeri nu se prea merge! Rugămintea mea este să vă îndemnaţi cunoscuţii să meargă la vot şi să voteze poziţia 21 de pe buletinele de vot, unde este Peter Costea.

Cu ani în urmă, creştinii s-au mobilizat în votarea fratelui Wurmbrand în cursa pentru cei mai reprezentativi 10 români. Pe situl unde se arăta în timp real situaţia voturilor, fratele Wurmbrand a fost pe primul loc. A fost recunoscut doar pe locul 5, dar a fost o mare victorie!
Cred că este un moment în care trebuie să existe din nou o astfel de mobilizare şi să-L onorăm pe Domnul trimiţând în Parlamentul Europei un om care afirmă cu îndrăzneală valorile creştine. Desigur, un singur vot diferit s-ar putea să nu însemne mare lucru! Dar prezenţa unui om dedicat lui Dumnezeu acolo nu se poate să nu influenţeze în bine relaţiile în care este implicat.

Toţi suntem întristaţi de degradarea morală la care asistăm şi privim direcţia în care se îndreaptă societatea ca fiind implacabilă. Vorbim negativ despre ce se întâmplă în politică, economie, atât în România, Europa cât şi în SUA. Vinovăţia noastră este că nu mai credem că dacă ne rugăm şi ne implicăm, realmente Dumnezeu poate să intervină!

Să aveţi parte de mult har şi înţelepciune şi să fiţi întăriţi pe calea pe care mergeţi.

Cu preţuire, Gigi Cosman”

Aceste alegeri au o importanța majoră, „trimiterea” la Bruxelles trebuie să fie un proces conștient!

Simțiți-vă liberi să-l dați mai departe.

Doamne-ajută!

Ștefania

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s