La Mulți Ani, 2014!

Domnul Dumnezeu mi-a binecuvântat viața în anul care a trecut (ca de-altfel toată viața până acum) și vreau ca anul acesta, nou, să fie mai bun, prin puterea cu care mă rog să lucreze Duhul Lui în mine.

Alegerile îmi vor aparține și anul acesta, și de aceea, aleg să fiu fericită! Zâmbetul ce va fi pe fața mea nu va însemna că viața mea este perfectă, ci, de pe acum, înseamnă că apreciez ceea ce am, binecuvântările pe care le-am primit de la Domnul Dumnezeu.

Toată lumea „care se respectă” 🙂 are posibilitatea să-și îmbunătățească viața prin conștientizarea alegerilor pe care le face. Spun „conștientizare” deoarece sunt lucruri si alegeri pe care le facem în virtuea inerției, ca un rezultat al experiențelor anterioare și al experiențelor cunoscuților noștri. Nu toată lumea stă să analizeze lucrurile și apoi să ia hotărâri. Sfatul celor care se numesc „traineri de viață” și „life coach” te sfătuiesc să faci analiza reușitelor, a eșecurilor din viața ta, apoi să faci listele, pe care să le analizezi cu atenție și la final să iei hotărârile, pe care să le treci pe liste specifice.

Ai reușit să întocmești lista cu lucrurile pe care dorești să le faci anul acesta? „To Do List” Ca aceasta să devină realitate și lucrurile bune să se poată realiza, se pare că trebuie întocmită mai întâi o altă listă: lista cu „lucrurile pe care nu vreau să le mai fac anul acesta”! Altfel, pentru hotărârile cele noi nu mai rămâne loc! Fă loc lucrurilor mărețe care te așteaptă! Azi este momentul potrivit! Întocmește cele două liste, afișează-le la vedere și de-a zilelor care urmează bifează rând pe rând fiecare realizare! Sărbătorește fiecare victorie!

Îți dorești un an mai bun, nu-i așa? Dacă îți propui să fii un om mai bun, atunci cu siguranță vei reși să fii pentru că cel mai mult timp îl vei petrece cu tine! Așa că, începe schimbarea chiar acum și… fii mai bun!

Pune mâna și scrie chiar acum cinci domenii pe care îți propui să le îmbunătățești în prima parte a anului 2014! Îți doresc mult succes și, chiar dacă doare, nu te gândi să renunți!

Iată ce-mi doresc, și vă doresc și vouă, dragi prieteni, pentru anul acesta, 2014:

Filipeni 4:4-8
Bucurați-vă totdeauna în Domnul! Iarăți zic: Bucurați-vă!
Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape!
Nu vă îngrijorați de nimic; ci, în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri.
Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus.
Încolo, frații mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună și orice laudă, aceea să vă însuflețească.

Binecuvântările Domnului să fie peste tine în Noul An, fie să poți privi cu încredere viitorul, știind că nu ți se poate întâmpla nimic altceva decât ceea ce a hotărât Dumnezeu pentru tine!

Cu drag,
Stefania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s